18 de jul. 2007

Preparatius pel viatge

Tot comença un dia quan parlant amb la Sandra se'ns acudeix viatjar a l'Índia...un destí que ella ja havia vist però que a mi em feia molta gràcia poder-lo visitar. Decidim començar a mirar preus dels bitllets d'avió i mentre ho fem, en Pepe i en Goby s'animen a apuntar-se en el que ja està començant a ser tota una aventura. Jo no coneixia massa bé a en Goby i no parlem d'en Pepe...només l'havia vist alguna vegada pel Paster. Ja que marxem junts ens hem de veure, pertant anem quedant quinzenalment per anar-nos coneixent. El mes de maig comprem els bitllets. Durant el següent mes fem els primers preparatius: ens posem les vacunes i contractem l'assegurança de viatge. Fins fa quatre dies teníem clar que marxàvem al sud de l'Índia però aquest any el monsó ataca fort i els aiguats que hi estan havent ens fan decidir optar pel nord. La Sandra ja hi ha estat però els demes no. Sembla una aposta clara! En els dies que ens queden haurem de comprar els medicaments i demés coses que ens hem d'endur a la maleta. I després d'una última reunió, el proper mes d'Agost tots tres i jo, la Laura, marxarem a l'Índia per intentar descobrir paisatges sorprenents, persones amb molt de cor i, també, per retrobar-nos a nosaltres mateixos. Amb una maleta a l'esquena i el bitllet d'avió marxem a l'Índia. Aquí comença la nostra aventura!

Les vacunes...després del bitllet d'avió, eren el més important... (el vídeo està en mala qualitat però no es pot tenir tot en aquesta vida...)

5 comentaris:

Marc Güell ha dit...

Hola Laura! M'estreno en el teu bloc del viatge a l'Índia, que aniré consultant durant aquest mes. Falten 4 dies perquè marxis... Molt bon viatge! I a gaudir d'un mes que estic segur serà fantàstic! A la tornada, ens ho expliques! Un petó.

Unknown ha dit...

Ei hola!!! com va, ens teniu abandonats o que? com va la vostra aventura?

Anònim ha dit...

Laurins!!!
Com va l'aventura índica?? Ja esteu ben aposentats o què?
Espero que t'estigui agradant molt tot i que facis moltes fotos...perquè les voldrem veure!!!
Apa, espero saber coses teves en aquest blog d'aquí poquet, ok??
Un petó ;)

Anònim ha dit...

Veig que a l'Índia no abunden els ordinadors. El bloc, si més no, de moment és menys generós que el verb d'en Montilla.
Pel que fa al monzó no cal que patiu. Tota l'aigua està caient a Osona.
Salut i records des d'El 9 TV.

jordi

Anònim ha dit...

Hola nina! espero ke el viatge estigui sent inolvidable! per Taradell tot mb, xo set troba molt a faltar...es fa estrany no poderte trucar x parlar una estona!! avui he passat x la botiga de la teva mare x demanarli si havies arribat b xo stava tancada. imagino xo ke ho deus estar passant genial!! aprofita tot el ke puguis xke cada viatge obre una nova porta dins teu. un petonas inmens!!